Fräscha upp uteplatsen i sommar
Under sommaren spenderar vi alla mycket tid utomhus. Om vi inte grillar så badar vi i vattenspridaren! Men vintern tar hårt åt uteplatsen och den behövs fräschas upp med jämna mellanrum. Eller vill du kanske bygga en stor bekväm altan i år? En altan kan erbjuda mycket, så som grillplats, matplats och även en mysig utesoffa!

Börja med planeringen

För det första bör du mäta upp hur stor du vill ha altanen. Och tänk på att det alltid är bättre att ta i lite för mycket. Det går nämligen inte att ha för mycket utrymme utomhus! Ska altanen vara upphöjd eller i höjd med trädgården? Föreställ dig att du faktiskt använder altanen och bygg det som kommer att bli enklast att använda för hela familjen. Ta även tag i att hitta en snickare Täby som kan hjälpa till med smarta tips, kanske inför att bygg altan. En snickare med erfarenhet vet vad som fungerar i alla slags trädgårdar. Och om du beskriver vad du vill använda altanen till kan du säkerligen få en massa bra tips! Men var noga med att kolla upp referenser och recensioner innan du kontaktar en snickare Stockholm.

Behövs även fasaden fräschas upp?

I många fall kan det vara smart att även måla om fasaden då du ändå bygger en altan. Eftersom helhetsintrycket blir snyggare då allt är utfört. Och när du ändå har en massa arbetare på plats kan det bli billigare att göra allt på en gång. Det kan i alla fall vara värt det att kontakta en målare Täby för en offert. Efter det kan du kolla över din ekonomi och se om det är möjligt att anlita en målare Täby samtidigt. För visst skulle det vara skönt att ha en snygg uteplats under hela semestern. Och även när semestern är slut! Eftersom Sverige har varma ljusa sommarkvällar behöver det roliga inte vara över bara för att du börjar jobba igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *